дсту кава натуральна розчинна загальні технічні умови

Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови. ДСТУ 4394:2005. Видання офіційне. Київ ДЕРЖСПОЖИВСТАНДАРТ УКРАЇНИ. 2005. ДСТУ 4394:2005. ПЕРЕДМОВА. 1 РОЗРОБЛЕНО: Державний Вінницький проектно-конструкторський технологічний інститут Держ-проду Мінагрополітики України РОЗРОБНИКИ: В. Докука, В. Зелінська, Н. Козюра 2 ПРИЙНЯТО ТА НАДАНО ЧИННОСТІ: наказ Держспоживстандарту України від 28 квітня 2005 р. № 101 3 Додаток В цього стандарту, окрім розділів В.7 і В.8 відповідає ISO 4052:1983 Кава.


ДСТУ 4394:2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови. Дата початку дії. 01.01.2006. Дата прийняття. 28.04.2005. Дата скасування дії. 01.05.2021. Національний стандарт україни. Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови. ДСТУ 4394:2005. Відповідає офіційному тексту. Київ ДЕРЖСПОЖИВСТАНДАРТ УКРАЇНИ 2005. ПЕРЕДМОВА. 1 РОЗРОБЛЕНО: Державний Вінницький проектно-конструкторський технологічний інститут Держпроду Мінагрополітики України.


Якість кави натуральної розчинної має відповідати тільки умовам, задекларованим у конкретному договорі купівлі-продажу товарів. Вимоги, встановлені чинним ДСТУ 4394:2005 «Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови» до органолептичних показників якості кави, нечіткі. Наведена в стандарті методика недостатньо деталізована та конкретна. Вимоги до фізико-хімічних показників якості також недосконалі.


Загальні технічні умови. Сторінок (не враховуючи можливі зміни, поправки тощо): 31. Зміни: 1-1-2009,2-6-2015. Пошук по ДСТУ, ДБН, наказам . Пошук проводиться по нормативній базі добірок стандартів та інших технічних нормативів та є основним видом пошуку спеціально адаптованим для пошуку саме нормативних документів. Результати відображаються відповідно за релевантістю (співвідношення важливості і частоти знаходження слів). Пошук проводиться за позначенням документа (позначення це є «код» ДСТУ з цифрами та буквами, наприклад «ДСТУ 1234:2017»), назвою, коментарем, інформацією про скасування та відомостями про нормативи, які замінює документ.


За органолептичними показниками якості натуральна розчинна кава повинна відповідати наступним вимогам ДСТУ 4394:2005 ”Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови”, зазначеним а таблиці 3.1. Таблиця 2.6 – Вимоги до розчинної кави за органолептичними показниками. Показники. Характеристика типів натуральної розчинної кави. порошкова. Гранульована.


ДСТУ 4394:2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови. Текст нормативного документа доступний в ІДС БУДСТАНДАРТ. Ціни Демо-версія Замовити документ. Найменування документа (укр.). ДСТУ 4394:2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови. Дата початку дії. 01.01.2006. Дата прийняття. 28.04.2005. Дата скасування дії. 01.05.2021. Статус. Діючий. На заміну. ГОСТ 29148-97. Затверджуючий документ. Наказ від 28.04.2005 № 101 Про затвердження національних стандартів, зміни до національного класифікатора України, змін до наказів Держспоживстандарту України від 15.11.2004 № 258 та від.


Загальні технічні умови". Реквізити виробника продукції: Державний Вінницький ПКТІ, Україна, 21018 м.Вінниця, вул. Пирогова,3, код ЄДРПОУ: 00389417. Назва об'єкта експертизи: Кава натуральна розчинна ТМ "Борнео" згідно ДСТУ 4394:2005 "Кава натуральна розчинна". Реквізити виробника продукції: ПАТ "Єнні Фудз" (стара назва ВАТ "Одесхарчокомбінат"), Україна, 65005, м.Одеса, вул.Бугаївська, 3, тел.: (048) 786-00-57, код ЄДРПОУ: 00374156.


Найчастіше за натуральну розчинну каву намагаються видати дешеві кавозамінні продукти на основі цикорію. Виявити цей вид фальсифікації можна шляхом детального вивчення органолептичних та фізико-хімічних показників і співставлення їх з ідентифікаційними ознаками кави натуральної. Останнім часом значного поширення набула асортиментна фальсифікація натуральної розчинної кави . Найчастіше за натуральну розчинну каву намагаються видати дешеві кавозамінні продукти на основі цикорію. Виявити цей вид фальсифікації можна шляхом детального вивчення органолептичних та фізико-хімічних показників і співставлення їх з ідентифікаційними ознаками кави натуральної розчинної.


Останнім часом розчинна кава набула широкої популярності на ринку. України. Можна по-різному відноситися до напоїв на її основі, проте, безперечно, у них є свої прибічники. На сьогоднішній день є величезний асортимент. натуральної розчинної кави. Об’єктом дослідження обрано чотири зразки натуральної розчинної кави: «Nescafe Gold», «Jacobs Monarch», «Жокей», «Галка» (таблиця 1). Мета дослідження: визначити якість натуральної розчинної кави різних. виробників за фізико-хімічними показниками. Завдання дослідження: 1. Література: 1. Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови: ДСТУ 4394:2005. [Чинний від 2006-01-01]. – К: Держстандарт України.


Державний комітет України з питань. технічного регулювання та споживчої політики, 2002. с. Сфера застосування1. Наважку аналітичної проби розчинного кавового напою масою від 2,0 до 25,0 г (залежно. від вмісту натуральної кави в кавовому напої) кладуть у стакан місткістю 250 см3, наливають 50 см3 киплячої здистильованої води. Одержаний розчин охолоджують до 18—20 °С, переносять у мірну колбу місткістю 100 см3, доводять об’єм розчину в колбі здистильованою водою до позначки і використовують розчин для вимірювання.


Загальні технічні умови. ДСТУ 4274-2003 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Загальні технічні умови. ДСТУ 4394-2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови. ДСТУ 4399-2005 Масло вершкове. Технічні умови.


Технічні умови ДСТУ 4394:2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови ДСТУ 4422:2004 Молочна промисловість. Виробництво масла. Терміни та визначення понять ДСТУ IDF 93А:2003 Молоко і молочні продукти.


Фасована натуральна розчинна кава за умовами договору для підприємств громадського харчування,промислової переробки і інших споживачів упаковують: мішки паперові чотиришарові; мішки паперові пяти-шестишарові. Маркування кавової продукції наноситься на кожну одиницю фасовки (коробку, пачку, пакет, банку і ін.) безпосередньо на споживчу тару або на приклеєну до неї етикетку.


Загальні технічні умови ДСТУ 4394:2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови ДСТУ ЕN 12824:2004 Мікробіологія харчових продуктів і кормів для тварин. Горизонтальний метод виявляння Salmonella ДК 016-97 Державний класифікатор продукції та послуг ГОСТ 12.1.003–83 ССБТ. Шум.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

кейс с ответами внутренний конфликт

принципиальная схема приемника golon rx 607ac

юлия кузьминых сделка 3 часть в плену любви читать