мій зіньків

Подписчиков: 8 тыс.О себе: Спільнота для жителів та гостей міста Зіньків, створена для спілкування, швидкого обміну новинами, пошуку потрібної інформації та розваг. Щоб подати оголошення достатньо натиснути "предложить новость" та ввести текст вашого повідомлення. Для анонімної публікації добавте "анон" на початку, чи в кінці оголошення. Анонімність не діє на оголошення по збору коштів на лікування та інше. Увага!!! Через встановлений добовий ліміт кількості публікацій на стіні спільноти, оголошення "Продам","Куплю", "Надам послуги" публікуються окремо в обговореннях. "Продам"- пишіть сюди - vk.cc/621yOx "Куплю"- пишіть сюди - vk.cc/621zZZ "Надам послуги"- пишіть сюди - vk.cc/621AoJ Оголошення провокаційного, образливого, непристойного характеру та інше публікуватися не будуть, без пояснення причин. В спільноті діє цензура, за порушення - бан. На прохання учасників спільноти, пости про роботу в інтернеті не публікуватимуться, за спам в коментарях - бан. Рекламні оголошення магазинів, інших спільнот, салонів та інше публікуються лише після узгодження з адміністрацією спільноти.


Зіньків Вчора 19:46. Звичайні оголошення. Знайдений 173 оголошень. Зайшовши до розділу Мій профіль, ви приймаєте Умови користування сайту. Вхід з Facebook або. Вкажіть Email або Телефон.


Мой Зеньков | Мій Зіньків — анализ паблика ВКонтакте, рейтинг и статистика, список подписчиков, фотографии и видеозаписи. Описание. Спільнота для жителів та гостей міста Зіньків, створена для спілкування, швидкого обміну новинами, пошуку потрібної інформації та розваг. Щоб подати оголошення достатньо натиснути "предложить новость" та ввести текст вашого повідомлення. Для анонімної публікації добавте "анон" на початку, чи в кінці оголошення.


Оголошення Зіньків; Зіньківський район, Полтавська область. Однокімнатна квартира в м. Зіньків, в центрі міста п"ятиповерхового будинку, на 3-му поверсі (не кутова) є підвал. Загальна площа квартири 35,8 кв. м: кімната 18,3 кв. м., кухня 7,5 кв. м, коридор 4,2 кв. м, вана з туалетом 3,4 кв. м., кладова 1,3 кв. 11.07.2020 11:54.


Новини міста Зіньків: кримінал, надзвичайні події, освіта, культура, політична та економічна ситуація. Про зникнення 17-річної дівчини до відділення поліції №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління 1 березня повідомила її мама. Жінка зазначила, що донька 28 лютого пішла з дому і не. 2 березня, 17:22 | Зіньків | Надзвичайне 0 0. Поліція Полтавщини встановлює обставини ДТП в Зіньківському районі, в якій травмовано чоловіка.


Вересень Леонід Куліш-Зіньків. Жовтень Вікторія Забава. Місяць жовтень Степан Жупанин. Олександр Подоляка. Мій зореліт Сашко Дерманський. Кого беруть у космонавти Валентин Кириленко. Випливає з-за гори Леонід Глібов.


ВКонтакте – универсальное средство для общения и поиска друзей и одноклассников, которым ежедневно пользуются десятки миллионов человек. Мы хотим, чтобы друзья, однокурсники, одноклассники, соседи и коллеги всегда оставались в контакте.


Зінькі́в — місто в Полтавській області, адміністративний центр Зіньківського району. Місто займає територію 11,37 км², населення міста становить близько 11 тисяч жителів. Історичне населене місце. Місто Зіньків розташоване на березі річки Ташань, за 80 км від обласного центра — міста Полтави (автошлях Н12 та Т 1706) та за 33 км від залізничної станції Гадяч. Вище за течією на відстані 1 км розташоване село Сиверинівка, нижче за течією притикає село Пеленківщина.


Вересень. 7. Леонід Куліш-Зіньків. Жовтень. 7. Вікторія Забава. Місяць жовтень. 7. Степан Жупанин. 120. Олександр Подоляка. Мій зореліт. 120. Сашко Дерманський. Кого беруть у космонавти. 122. Валентин Кириленко. Випливає з-за гори.


Нотаріуси міста Зіньків ✅ Всі приватні і державні нотаріуси Зіньків (Полтавська область) на одній сторінці. Зіньківська державна нотаріальна контора 38100, Зіньківський р., м. Зіньків, вул. Дроздівська, 117, тел.: (05353) 3-13-91. Глушенко Вячеслав Васильович приватний нотаріус, свідоцтво № 3902 38100, Зіньківський р., м. Зіньків, вул. Козацька, 1-А, тел.: 05353 2-42-16. Select rating Give Зіньків 1/5 Give Зіньків 2/5 Give Зіньків 3/5 Give Зіньків 4/5 Give Зіньків 5/5. Give Зіньків 1/5.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

кейс с ответами внутренний конфликт

принципиальная схема приемника golon rx 607ac

юлия кузьминых сделка 3 часть в плену любви читать