перекласти на українську мову вірш мамино сердце фаины соколовой

Мамино сердце не знает покоя, Мамино сердце, как факел горит, Мамино сердце от горя укроет, Будет ему тяжело - промолчит. Мамино сердце так много вмещает Ласки, заботы любви и тепла, Нас от невзгоды любой защищает, Только б родная, подольше жила. © Copyright: Фаина Соколова, 2008 Свидетельство о публикации №108031803157.


Мамино сердце не знает покоя, Мамино сердце, как факел горит, Мамино сердце от горя укроет, Будет ему тяжело — промолчит. Мамино сердце обид не хранит, К детям любовь её не угасает, Мамино сердце поймёт и простит, Сердце границы тревогам не знает. Мамино сердце так много вмещает Ласки, заботы любви и тепла, Нас от невзгоды любой защищает, Только б родная, подольше жила. © Фаина Соколова 10.


Мамино сердце не знает покоя, Мамино сердце, как факел горит, Мамино сердце от горя укроет, Будет ему тяжело — промолчит. Мамино сердце обид не хранит, К детям любовь её не угасает, Мамино сердце поймёт и простит, Сердце границы тревогам не знает. Мамино сердце так много вмещает Ласки, заботы любви и тепла, Нас от невзгоды любой защищает, Только б родная, подольше жила. /Фаина Соколова /. Спокойно стало в душевном храме, Как будто мне отпустили грех. Я обо всем рассказала маме. Как паxнут твои руки, мама! Уткнусь лицом и пропаду… От взрослой жизни я устала, И гнусь тростинкой на ветру. Дай ощутить тепло ладоней, Меня морозит от потерь. Я так измотана погоней За светлым будущим детей.


вірші про голодомор , вірші про історію народу. Вірш-усмішка [974]. гумор. Вірші про сім'ю [390]. сім'я у віршах , вірші про батьків. Вірші про рідню [141]. вірші про брата , вірші про сестру. Вірші про жінок [650]. автра збігає термін подання творів до участі у міжнародному літературному конкурсі «коли наблизитися…» з нагоди 110- ліття від дня народження Марка Бараболі, українського письменника-сатирика. Докладно на сайті: zeitglas.io.ua/s2664286/. kraynyuk46 27/02/20 в 19:42.


"Лесі Українці" (вірш) Юлія Хандожинська. "До Шевченка" (збірка віршів про Великого Кобзаря) Блог видавництва "Ранок". "Як зробити, щоб книжки почали говорити?" (перелік найпопулярніших аудіо-бібліотек для дорослих та дітей) Блог Ольги Шарко про мову. Що варто поширювати замість мовних агіток - частина третя (відео онлайн українською мовою) Блог Ольги Шарко про мову. Що варто поширювати замість мовних агіток - частина друга (відео онлайн українською мовою). Дивитися всі статті. Новини.


Лучшие цитаты и известные высказывания Фаины Соколовой. Но слёз не будет – .подавлю их там - Где сердца стон и на душе заплатки. И улыбнусь – как будто всё в порядке, Вам руку на прощание подам. Лишь взглядом до дверей вас провожу - Как птицу выпускаю из неволи. Я выдержу - не выдам сердца боли, В душе - .«останьтесь» - я с мольбой прошу. Вам руку на прощание подам. Но как предательски подрагивают пальцы.


Мамино сердце оно бескорыстно. Мама всю жизнь отдавала тепло. Деткам с рождения это изв. Мамино сердце не равнодушное, Она расцелует и будет любить. Сердце у мамы оно драгоценное, Мама наш Ангел Хранитель земной, Богом дана нам. Мама – бесценная! Мы для неё человечек родной. И никогда не предаст сердце мамы, Не променяет ни на кого, Детки для мамы любимые самые, И в мире роднее нет никого.


Мамино сердце очень большое. Может тебя от беды заслонить. Только оно постоянно умеет Так беззаветно ребёнка любить. Галю, читаючи Вашого вірша про дитячий приют, хотіла послатися на цей вірш і побачила Ваш відгук. Сердечно дякую за такий відгук, Галю. Перепрошую, що вчасно не побачила.


СЕРДЦЕ МАТЕРИ (Галавина Ирина): БЫЛЬ или НЕБЫЛИЦА Я в детстве слышала историю. Тогда подумала - молва, не блоее. Со временем переосмыслила слова И поняла, что вовсе это не молв(.) . Настало время сыну стать мужчиной. Любовью сердце обожглось у сына. Влюбился, потерял рассудок: -Ой, мама, мама, что же будет? -Всё правильно, родной сыночек, Ты будешь счастлив очень, очень! Любовь свою оберегай, Любимую не обижай, Тебе пришла пора жениться. Я ж буду за тебя молиться. Сын поклонился, к маминой руке припал. Как дальше жить, пока не представлял. Одно лишь знал, домой он не вернётся, Пока своей любимой не добьётся.


Найбільша підбірка дитячих віршиків про маму. Вірші до дня матері українською. Вірш мамі від сина. Мама вірш від дочки. Мамине свято. Найрідніша. Вірш Любій матусі. вірші про маму ліна костенко/ тарас шевченко. Мама – Гринько Варвара. Ще в колисці немовля Слово «мама» вимовля. Найдорожче в світі слово Так звучить у рідній мові: Мати, Матінка,Матуся, Мама, Мамонька, Мамуся! Називаю тебе я, Рідна ненечко моя! Перше слово – І. Січовик.


Українська мова. Самійленко Володимир. Надіслати Розповісти Цвірінькнути. Так в пилу на шляху наша мова була, І мислива рука її з пилу взяла. Полюбила її, обробила її, Положила на ню усі сили свої, І в народний вінець, як в оправу, ввела, І, як зорю ясну, вище хмар піднесла. І на злість ворогам засіяла вона, Як алмаз дорогий, як та зоря ясна. І сіятиме вік, поки сонце стоїть, І лихим ворогам буде очі сліпить. Хай же ті вороги поніміють скоріш, Наша ж мова сія щогодини ясніш! Хай коштовним добром вона буде у нас, Щоб і сам здивувавсь у могилі Тарас, Щоб, поглянувши сам на створіння своє, Він побожно сказав: "Відкіля нам сіє?!" 1885 р.


Вірші про маму. Детям - Стихи о маме, стихи к 8 марта. МАТІНЦІ Матінко моя єдина! Ти для мене цілий світ! І хоч я мала дитина, Хоч мені лиш кілька літ, Та тебе, матусю мила, Я кохає над життя І бажаю: будь щаслива, Наче квітка весняна! І. Савицька. МАМА Мама, мамочка, матуся, Я до неї пригорнуся. Вона добра і привітна, Ніби сонце в небі, світла. В. Лущик. І щодня навчаєш, Як любить родину, Мову нашу гарну, Рідну Україну. Буду українка, Як і ти, матусю, І за ту науку Я тобі вклонюся. К. Перелісна. МАМІ Прийшла весна - Зраділа мама! Вона сама як весна. І весна як мама: Лагідна, добра, Ласкава і тепла! А мамин усміх - Сонечко з неба!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

кейс с ответами внутренний конфликт

принципиальная схема приемника golon rx 607ac

юлия кузьминых сделка 3 часть в плену любви читать