дсту 3352-96 консерви овочі мариновані технічні умови

Найменування документа (укр.) ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови. Дата початку дії. 01.01.2017. ДСТУ 3352-96. Затверджуючий документ. Наказ від 22.06.2015 № 61 Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, національних стандартів України, скасування нормативних документів України та міждержавних стандартів в Україні.


Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови [br] НД чинний: від 1997 07 01 Зміни: Технічний комітет: ТК 24 Мова: +Ru Метод прийняття: Кількість сторінок: 13+12 Код НД згідно з ДК 004: 67.080.20. ДСТУ 3352-96. Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови. [br]. НД чинний: від 1997-07-01. Зміни: - Технічний комітет: ТК 24. Мова: +Ru.


Овочі мариновані. Технічні умови. Доступність для покупця. Доступний для завантаження. Код НД згідно з ДК 004. 67.080.20. Позначення. ДСТУ 3352-96. Мова. Російська, Українська. Метод прийняття. Ні. Чинний від. 1997-07-01.


Фрукти мариновані. Технічні умови. Файл формата pdf. размером 6,22 МБ. Галузь використання Нормативні посилання Класифікація Технічні вимоги Правила приймання Методи контролю Транспортування і зберігання Гарантії виробника Вимоги безпеки Вимоги охорони навколишнього середовища. Чтобы скачать этот файл зарегистрируйтесь и/или войдите на сайт используя форму сверху. Регистрация.


Овочеві маринади повинні відповідати вимогам ДСТУ 3352-96 «Овочі мариновані». Контролюють органолептичні (таблиця ), фізико-хімічні (таблиця ), мікробіологічні (таблиця ) і токсикологічні (таблиця )показники [ ]. Таблиця. Органолептичні показники томатів маринованих. Назва показника. Характеристика.


Найменування документа (укр.) ДСТУ 8092:2015 Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови. Дата початку дії. 01.01.2017. На заміну. ДСТУ 3352-96. Затверджуючий документ. Наказ від 22.06.2015 № 61 Про прийняття нормативних документів України, гармонізованих з міжнародними та європейськими нормативними документами, національних стандартів України, скасування нормативних документів України та міждержавних стандартів в Україні. Вид документа. ДСТУ (Державний Стандарт України). Шифр документа. 8092:2015.


Консерви овочеві мариновані випускають вищого і 1-го ґатунків. У них нормується масова частка овочів (від маси нетто консервів, %, не менше): цілих – 50, різаних – 55, нарізаних кружальцями з цибулею – 50, цибулі – 15. Масова частка сухих речовин (%): слабо-кислих – від 4 до 10, кислих – від 5 до 19; масова частка кухонної солі у всіх видах – 1,5- 2,0%, за винятком перцю солодкого, баклажанів – 1,0 -1,5%, гарбузів – 0,1-0,2%; масова частка титрованих кислот повинна бути в слабо-кислих маринадах – 0,5-0,7. Для приготування консервів «Огірки мариновані» використовують огірки в технічній чи біологічній стадії зрілості, з забарвленням плодів зеленого кольору. Свіжі огірки мають колосальний набір корисних речовин.


Технічні умови 14,89 ДСТУ 94-91 Хрін-корінь свіжий. Технічні умови 14,89 РСТУ 95-89 Цибуля зелена свіжа. Технічні умови 13,75 РСТУ 98-89 Горох-лопатка свіжий. Технічні умови. 33,13. ДСТУ 3352-96. Консерви. Овочі мариновані. Технічні умови. 52,51. ДСТУ 3695-98. (ГОСТ 30579-98). Консерви овочеві для дієтичного харчування. Технічні умови. 75,31.


Потужний сервер нормативних документів в сфері технічного регулювання в Україні. Купити бази Технічних регламентів, бібліографічних описів чинних в Україні стандартів. Знайти та замовити офіційні копії текстів НД (ДСТУ, ДСТУ Б, ДСТУ ISO, ДСТУ EN, ДСТУ IEC, ГОСТ, .) Пошук. Всі бази даних Покажчики стандартів Обов'язкова сертиф. ОС(Органи серт.) ВЛ(Випроб. лабор.) (ДК 003-95)-КП (ДК 004-2008)-УКНД (ДК 009-96)-КВЕД (ДК 012-97)-КПЗЕД (ДК 013-97)-КОФ (ДК 014-97)-КОАТУУ (ДК 016-97)-ДКПП (ДК 019-2001)-ДКНС УКТЗЕД ICS КГС Наша продукція Форум Консультації. Веб Леонорм. Технічне регулювання. Об'єкти регулювання. Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні умови. замінений. 10.


Консерви. Суміші овочеві зимові. Технічні умови. ДСТУ 4636:2006. Видання офіційне. 1.1 Цей стандарт поширюється на консерви — суміші овочеві зимові (далі за текстом — консерви), виготовлені із солених і свіжих обсмажених овочів з додаванням томатної пасти, солі і прянощів, фасовані в герметичну тару, стерилізовані і призначені для реалізування через тор-говельну мережу. 1.2 Вимоги щодо безпечності продукції викладено в 4.2.2, 4.2.3, 4.2.4 та розділах 5 і 6.


Консерви. Соки відновлені. Загальні технічні умови. Консервы. Соки восстановленные. ДСТУ 2073:2009 Консерви овочеві та фруктові. Технологічні процеси та способи консервування. Терміни та визначення понять. Вимоги безпеки ДСТУ 3357-96 Цукор рідкий. Технічні умови. ДСТУ 3583-97 (ГОСТ 13830-97) Сіль кухонна. Загальні технічні умови. ДСТУ 4283.1:2007 Консерви. Соки та сокові продукти. Частина 1. Терміни та визначення понять. ДСТУ 4283.2:2007 Консерви. Соки та сокові продукти. Частина 2. Номенклатура та вимоги. ДСТУ 4464:2005 Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови. ДСТУ 4518:2008 Продукти харчові. Маркування для споживачів. Загальні правила.


ДСТУ 2073:2009 Консерви овочеві та фруктові. Технологічні процеси та способи консервування. Терміни та визначення понять. 11. ДСТУ 5081:2008 Продукти томатні концентровані. Загальні технічні умови. Держспоживстандарт України, 2009р. Код УКНД 67.080.20, 14 с. Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 3343-89). 2009-10-01. 12. ДСТУ 5097:2008 Продукція із сурмі імітована. Технічні умови. Держспоживстандарт України, 2009р. Код УКНД 67.120.30, 14 с. Уведено вперше.


ПЕРЕЛІК НАЦІОНАЛЬНИХ СТАНДАРТІВ, які в разі добровільного застосування є доказом відповідності продукції вимогам Технічного регламенту з підтвердження відповідності паковання (пакувальних матеріалів) та відходів паковання N з/п Позначення та назва стандарту. 1 ДСТУ 3910-99 (ГОСТ 17.9.1.1-99) Охорона природи. Поводження з відходами. Класифікація відходів. Порядок найменування відходів за генетичним принципом і віднесення їх до класифікаційних категорій. 2 ДСТУ 3911-99 (ГОСТ 17.9.0.1-99) Охорона природи. Технічні умови. 19 ДСТУ 3700-98 Обов'язки з пакувальних стрічок. Загальні технічні умови. 20 ДСТУ EN 1230-1:2006 Папір і картон, що контактують з харчовими продуктами. Сенсорний аналіз.


Національний стандарт України КОНСЕРВИ М’ЯСНІ М’ЯСО ТУШКОВАНЕ. Гарантії виробника. ДСТУ 4450:2005 НАЦІОНАЛЬНИЙ СТАНДАРТ УКРАЇНИ КОНСЕРВИ М’ЯСНІ М’ЯСО ТУШКОВАНЕ Технічні умови. Консервы мясные мясо тушеное. Технические условия. Canned meat stewed meat. Specifications. Чинний від 2006-07-01. 1. СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ.


Печиво цукрове ДСТУ 3781-98 (Джерело фінансування закупівлі: Кошти державного бюджету України). Підписання форми оголошення звіту КЕП. Завершено. Умови оплати відповідно до умов укладеного договору. Документи тендеру. Назва документу.


Технічні умови. ДСТУ 1.0:2003 30 Kb. Національна стандартизація. Державна система стандартизації України. Порядок розроблення, побудови, викладу, оформлення, узгодження, затвердження, позначення та реєстрації технічних умов. ДСТУ 1.4-93 6,39 Kb. Государственная система стандартизации Украины.


Описание: Тара і паковання спожиткові маркування. Загальні вимоги: ДСТУ 4260:2003. — [Чинний від 2004-10-01]. — К. : Держспоживстандарт України, 2003. — 16 с. — (Національний стандарт України). Цей стандарт поширюється на усі види спожиткових тари і паювання, які призначені для різних видів продукції (харчової (крім хліба, хлібобулочних виробів та молока), хімічної, парфумерно-косметичної, фармацевтичної тощо), виготовлених в Україні, і встановлює вимоги до марковання. Дія цього стандарту не поширюється на тару (паювання) експортної продукції.


ДСТУ 6074:2009. Консерви. Квасоля консервована. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 15979-70). ДСТУ 6075:2009. Цукати. Технічні умови - Вперше. ДСТУ 6076:2009. Ялинки і гілки новорічні. Технічні умови - На заміну РСТ УССР 1751-89. ДСТУ 6077:2009. Шкурки вовка невичинені. Технічні умови - Вперше. ДСТУ 6078:2009. Ветеринарна медицина. Препарати ветеринарні імунобіологічні. Вакцина жива суха проти бешихи свиней. Технічні умови - Вперше (зі скасуванням ГОСТ 28333-89). ДСТУ 6080:2009. Препарати ветеринарні.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

кейс с ответами внутренний конфликт

принципиальная схема приемника golon rx 607ac

юлия кузьминых сделка 3 часть в плену любви читать