план вховної роботи у 1-4 класах

Цей виховний план містить всі цінності виховання та містить план роботи з батьківським комітетом. Інші методичні матеріали на урок Різне скачати. Клас дружній: учні разом граються, відпочивають, полюбляють гуртові форми роботи як у класі, так і в позаурочний час. Учні живі, рухливі, активні. Вони весь час в русі.


Структура плану виховної роботи1.Аналіз виховної роботи за минулий рік.2.Цілі та завдання виховної діяльності.3.Психолого-педагогічна характеристика класу.. виховної роботи. з учнями 4 класу. Максимівської загальноосвітньої. школи І-ІІ ступенів. на 2016– 2017 н .р. Класний керівник. Сова Надія Володимирівна. Структура плану виховної роботи. Аналіз виховної роботи за минулий рік. Цілі та завдання виховної діяльності.


План виховної роботи має враховувати: 1. Мету виховання. План — це не просто перелiк виховних заходiв. Кожен виховний захiд обов’язково має продовжувати наступний. 2. Реальнi потреби колективу. 3. Перспективнiсть. 4. Узгодженiсть iз загальношкiльним планом. 5. Об’єктивнi i суб’єктивнi можливостi. б. Конкретнiсть. Аналіз стану виховної роботи із класом у минулому навчальному році. 4. Основні завдання, які стоять перед класним керівником у новому навчальному році та способи їх вирішення. 5. Соціальний паспорт класу (хлопчики/дівчатка вказати рік народження). 6. Список учнів класу із їхніми громадськими дорученнями, участь у гуртках, секціях,клубах. 7.


План виховної роботи 2 клас (авт. Ясковець М.) План виховної роботи 2 кл І семестр. План виховної для 1 класу. Виховний план для 1-4 кл 2018-2019. План виховної І сем. План виховної 1 клас НУШ ІІ семестр 2018-2019. План виховної 1 кл НУШ. Виховний план 1 клас на рік(комплексний у ворді). Виховний план 1 клас НУШ на рік. Виховний план на рік (варіант). Виховний план (авторка редагування Лариса Радецька-Рябоконь)(ІІ семестр).


- планує виховну роботу в клас. - бере участь у роботі педагогічної ради. - проходить періодичні медичні обстеження. - систематично підвищує свою професійну кваліфікацію; бере участі, у діяльності методичних об'єднань та інших формах методичної роботи. План роботи затверджується заступником директора школи з виховної роботи. подає заступнику директора школи з виховної роботи письмовий звіт про свою діяльність після закінчення навчальної чверті. отримує від директора ніколи і його заступників інформацію нормативно - правового і організаційно-методичного характеру, ознайомлюється з відповідними документами.


Головне. Виховна робота. Плани виховної роботи класних керівників. Новини. Прозорість. Виховний план 2014 11 клас.docx. Виховні заходи у 1 класі на 2014.docx. Виховні заходи у 6 класі на 2014 рік.doc. Основні виховні заходи у 2 класі.doc. план виховних заходів у 4 класі.docx. План виховної роботи -3 клас. 2015-2016н.р..docx. План виховної роботи 2015-2016.doc. План виховної роботи з 9 класом- 2015-2016н.р..docx. План виховної роботи класного керівника - 10кл.-Гуменюк Л.В..doc. План виховної роботи класовода 3кл.- Чесніша К.Г..docx. План виховної роботи на 2017-2018.doc. План виховної роботи на І семестр 2016-2017.doc. План виховної роботи школи 2015-2016.doc.


Виховна робота. План виховної роботи на 2020/2021 н.р. Планування виховної роботи закладу на 2020/2021 навчальний рік. Скачати План виховної роботи на 2020-2021 навчальний рік. Мета освітнього процесу : «Створення оптимальних передумов розвитку всебічно освіченої особистості, виховання громадянина-патріота України». Виховний захід з використанням сучасних інформаційних технологій ,,Будьмо друзями природи“. жовтень. 1-4. Класні керівники. 4.


Виховна робота. Система виховної роботи План виховної роботи Права дитини. Бібліотека гімназії. Вибір та замовлення підручників Інформація для читачів Всеукраїнський конкурс "Шкільна бібліотека - 2020". Кабінет психолога/соціального педагога. Поради для батьків Графік роботи педагога соціального Атрохіної Світлани Миколаївни у 2020/2021 навчальному році План роботи педагога соціального на 2020/2021 навчальний рік. Мета місячника: пропагування здорового способу життя; проведення оздоровчо- профілактичної роботи серед підлітків; формування усвідомлення учнями ролі фізичної досконалості у гармонійному розвиткові особистості. № з/п. Назва форми виховної діяльності. Термін. Відповідальні. Класи.


Оголошення. Виховна робота. План виховної роботи на рік. Самоврядування. Мовний табір 2019. 1. Аналіз працевлаштування випускників 9-го та 11-го класів. 2. Складання планів спортивно-масової роботи, роботи шкільного парламенту. 3. Складання списків дітей пільгових категорій. 1. Стан планування навчально-виховної роботи на І семестр 2020-2021 н.р.» 2. Про працевлаштування випускників 2020 року. 4 тиждень.


Виховний план класного керівника 1 класу. Автор: вчитель початкових класів Шайнюк Світлана Володимирівна. ВИХОВНА РОБОТА З УЧНЯМИ 1 КЛАСУ. Виховна робота в класі будується на перспективі радісного очікування дня. Постійно переконувати, що навчання в школі – це серйозна праця. Проводити виховні заходи для формування учнівського колективу, доброзичливості одне до одного. В класі ___ учнень. З них ___ хлопчиків і ___ дівчаток. Постійно виробляти в учнів навички правильного сидіння за партою під час читання, письма. Більшість дітей допитливі, зосереджені на уроках. Всі учні фізично розвинені. ОСНО.


План виховної роботи в 4 класі складений відповідно до Наказу МОНмолоді та спорту України від 31.10.2011 р. № 1243 "Про Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України " та інших нормативних документів. Автор: Корнейко Людмила Сергіївна, класовод 4 класу. 4_klas_plan_vyhovnoji_roboty.rar - 74.8 KB. Класи: 4 клас.


що забезпечують інтенсифікацію виховної діяльності, оновленню виховних технологій на основі вітчизняних традицій та сучасного світового досвіду, забезпеченню цілісності та різноманітності виховного процесу, гармонізації сімейного й суспільного виховання, плану роботи навчального закладу на 2018– 2019 навчальний рік, згідно з планом внутрішкільного контролю за організацією виховної роботи в школі директором школи протягом квітня-травня 2017 року здійснено перевірку стану виховної роботи в 1-10 класах. Працювали творчі групи класних керівників: 1-4 класи (керівник Костюкова С.Л.),над темою: «Виховання ціннісного ставлення особистості до мистецтва шляхом проведення.


Для їх реалізації у школі був розроблений план виховної роботи навчального закладу та плани виховної роботи класних керівників. Також класними керівниками 1 – 4-их класів періодично проводились бесіди та інструктажі з безпеки. Надзвичайники також наголосили на важливості дотримання правил безпеки життєдіяльності під час зимових канікул, у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, також нагадали, як правильно поводитися вдома з газовими та електроприладами, щоб не трапилося лиха, і застерегли від необачних вчинків, адже інколи одна мить може призвести до непоправного.


Теоретичні основи виховної роботи з класом. Орієнтовний перелік документації, яку веде класний керівник: · Класний журнал. · Особові справи учнів. · Табелі успішності учнів. · План виховної роботи. · Конспекти виховних годин, годин спілкування, диспутів. · Розробки сценаріїв виховних заходів.


-Календарне планування для 4 класу (оновлена програма). -План виховної роботи на 1 семестр. -Електронні підручники України. -Методичні матеріали для підготовки до проведення Першого уроку у 2017/2018 навчальному році. Конспекти уроків 4 клас. Корисні інтернет - ресурси. 12 ідей для розвитку критичного мислення. Читати тут. Методичні рекомендації з питань організації виховної роботи у навчальних закладах у 2014/2015 навчальному році.


виховний план, семестр, клас учбовий рік, планування роботи вихователя, виховання, гпд, гімназія №1, воробйова наталія костянтинівна, Новгород-Сіверський. План виховної роботи 4 клас 2 семестр. Планування роботи вихователя на семестр з урахуванням календарних дат. Дата. Тематичні заняття.


План виховної роботи. Термін 2.09- 6.09 Назва тижня: « тиждень знань». Зміст роботи. Дата. Примітка. 1.Основні виховні заходи. Цілісне ставлення особистості до суспільства та держави. Урок знань; свято першого дзвоника «Кіровоградщина перлина України». 1.09. Цілісне ставлення особистості до людей. Цілісне ставлення особистості до природи. Цілісне ставлення особистості до мистецтва. Класна година « життя і творчість Т.Г.Шевченка». 2.09. Цілісне ставлення особистості до праці. Цілісне ставлення особистості до себе. Тренінг: «Я – особистість». Прот. тижня. 2.Індивідуальна робота з вихованцями. Бе.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

кейс с ответами внутренний конфликт

принципиальная схема приемника golon rx 607ac

юлия кузьминых сделка 3 часть в плену любви читать